Maitasuna eta boxeoko eskularruak - Zironi, Giuseppe; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2014)
Buldozerrak gure etxera eraisteko prestatzen ari dira. Langileek gogor zanpatzen dituzte azeleragailuak, zarata burrunbatsua da. Nagusairen seinalearen zain daude. Hark agindua eman ostean ez ditu ezerk ez inork. Bosto eskas falta dira.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura