Maitasuna eta boxeoko eskularruak / [testugilea, Giuseppe Zironi ; azala eta marrazkiak, Stefano Turconi ; itzulpena, Aitor Arana] - Zironi, Giuseppe (Milki (Mezulari), 2014)
Buldozerrak gure etxera eraisteko prestatzen ari dira. Langileek gogor zanpatzen dituzte azeleragailuak, zarata burrunbatsua da. Nagusairen seinalearen zain daude. Hark agindua eman ostean ez ditu ezerk ez inork. Bosto eskas falta dira.