Harroputzak eta poxpolinak - Zironi, Giuseppe; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2012)
Millak etsita begiratu dit: "Errugabea naiz, Milki". Nik sinetsi egin nahi diot, baina dena bere aurka dago. Bere mutil-lagunaren eta Dog Cityren errua da; hiriaren erakarpen kriminalaren errua. Cat Townera itzultzeko? Sentitzen dut, beranduegi da horretarako.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura