Harroputzak eta poxpolinak / [testugilea, Giuseppe Zironi ; azala eta marrazkiak, Stefano Turconi ; itzulpena, Aitor Arana] - Zironi, Giuseppe (Milki (Mezulari), 2012)
Millak etsita begiratu dit: "Errugabea naiz, Milki". Nik sinetsi egin nahi diot, baina dena bere aurka dago. Bere mutil-lagunaren eta Dog Cityren errua da; hiriaren erakarpen kriminalaren errua. Cat Townera itzultzeko? Sentitzen dut, beranduegi da horretarako.