Ipuinen tailerra DBHn - Irusta, Antton; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2018)
Izenburuak dioskun bezala, ipuinen inguruko tailerra sortzeko materiala da Anttonek eginiko lan hau. Euskal Herrikoak ez ezik, munduan zehar jasotako ipuin etiologikoen bilduma ederra ere eskaintzen digu. Hizkuntza- eta Literatura-Komunikaziorako Konpetentzia lantzekoa da proposatzen den tailerra, eta egileak ahozko komunikazio- gaitasunari garrantzi nabarmena eman nahi dio, bertan azaltzen diren prozeduren bidez.
2018/02/21
Bibliografia: 126.-128. or.
DBH, 1.-4. mailak
Irale - R-400 ikastaroa (2007-2008)
IRALE. R400. (2007-2008)
Keywords: Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak