Ipuinen tailerra DBHn / [egilea] Antton Irusta - Irusta, Antton (R400, 2018)
Izenburuak dioskun bezala, ipuinen inguruko tailerra sortzeko materiala da Anttonek eginiko lan hau. Euskal Herrikoak ez ezik, munduan zehar jasotako ipuin etiologikoen bilduma ederra ere eskaintzen digu. Hizkuntza- eta Literatura-Komunikaziorako Konpetentzia lantzekoa da proposatzen den tailerra, eta egileak ahozko komunikazio- gaitasunari garrantzi nabarmena eman nahi dio, bertan azaltzen diren prozeduren bidez.