Txori baten portreta egiteko - Prevert, Jacques; Gerstein, Mordicai; Irigaray, Jose Angel (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2018)
Arteari eta sormenari buruzko alegia bat da liburua. Prèvert-en poema bat irudiz hornitu du Gersteinek, hiru izariko mundutikz bi dimentsiokora igaroaz. Efimeroari buruzko kontakizun surrealista da; ikusten eta desiratzen dugun hura saiatzen gara atzematen, baina instant batez besterik ezin dugu atxiki.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia