Formak / [Pavla Hanácková ; Julie Cossette ; itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Hanácková, Pavla (Gurpil magikoa, 2018)
Liburu honen bidez, haurrek modu atsegin eta dibertigarrian oinarrizko sei formak ikasi ahal izango dituzte. Irudi alai horiek eta bierak ematen dituen diskoak matematikan barneratzen lagunduko diete gure txikiei. Orrialde bikoitz horietako bakoitzak gurpil magikoaren bidez irakurleak ebatz dezakeen galdera bat du.