Auto txikiak eta kamioi handiak - Deny, Madeleine; Morize, Patrick; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Ibilgailuen formako orriak eta xehetasunez betetako irudiak, behatzeko ohitura garatzeko eta hitz berriak ikasteko!
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Garraioak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura