Auto txikiak eta kamioi handiak / [testua, Madeleine Deny ; marrazkiak, Patrick Morize ; itzulpena, Aztiri iitzulpen zerbitzuak] - Deny, Madeleine (Ttarttalo, 2015)
Ibilgailuen formako orriak eta xehetasunez betetako irudiak, behatzeko ohitura garatzeko eta hitz berriak ikasteko!