Faraoiaren misterioa - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2015)
Egipto, Erregeen Harana. Arkeologo talde bat faraoi misteriotsu baten hilobia aurkitzeko zorian dago.Aurkikuntza iraultzailea izan liteke... Baina, zoritxarrez, hilobira heltzeko bidea erakusten duen oholtxoa lapurtu egin dute. Kasu hau Agatha eta Larry Mistery detektibegaiek bakarrik argi dezakete!
10 urtetik aurrera (berdea)
L´enigma del Faraone
Keywords: Misterioa; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Egipto -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura