Faraoiaren misterioa / Sir Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2015)
Egipto, Erregeen Harana. Arkeologo talde bat faraoi misteriotsu baten hilobia aurkitzeko zorian dago.Aurkikuntza iraultzailea izan liteke... Baina, zoritxarrez, hilobira heltzeko bidea erakusten duen oholtxoa lapurtu egin dute. Kasu hau Agatha eta Larry Mistery detektibegaiek bakarrik argi dezakete!