Suzko tronua / Rick Riordan ; [itzulpena, Koro Navarro] - Riordan, Rick (Kanetarren kronikak (Mezulari), 2012)
Antzinako Egiptoko jainkoak mundu modernoan askatu ziztuztenetik, Carter Kane eta bere arreba Sadie istiluetan sartuta ibili dira etengabe. Orain, Carterrek eta Sadiek inoiz izan duten etsairik gaiztoena ari da altxatzen: Kaosaren sugea, Apofis.