Azken herensugea / Edith Nesbit ; José Tellaetxeren marrazkiak ; Idoia Gillenearen itzulpena - Nesbit, Edith (1858-1924) (Ipotxak eta erraldoiak. Sail laranja (Desclée De Brouwer), 1995)
Printzesak hamasei urte bete ditu eta printzesa guztiek bezala, herensugearengana joan behar du geroxeago, printzeak bera askatzeko. Baina, printzesari ez zaio ideia hau gehiegi gustatzen, printze mukizu baten eskuetan jartzearena. Gainera, azken herensugea da. Egun batean printzerekin leize-zulorantz abiatuko da eta ...