Txakurrak eta gailetak / Linda Chapman ; marrazkiak, Kate Hindley ; [itzulpena, Aitor Arana] - Chapman, Linda (Lagunik onenen gozotegia (Ibaizabal), 2018)
Hannah eta Mia lagunek euren hiriko txakurtegiko Ateak Zabalik eguneko ospakizunean laguntzea erabaki dute. Izan ere, txakurtegiak diru arazoak dauzka eta beharbada itxi egingo dute. Horretarako ekintza asko antolatu dituzte eta, pixkanaka, laguntzaileak inguratuko dituzte. Baina Abi izeneko neska bat ezagutu dute, eta gaizki pasatzen ari dela dirudi. Bi lagunek ez dute lortzen hark bihotza zabaltzea, harengana hurbiltzeko ahalegina eginda ere.