Urtaroen erritmoan dantzan! / Claudia Bielinsky ; itzultzailea, Ane López (Saretik) - Bielinsky, Claudia (Aurkitu (Ibaizabal), 2018)
Zatoz ondo pasatzera urte osoan zehar urtaroen erritmora. Altxatuu azal-hegalak eta ezagutu urtaroak!