Alaitxo - Gil, Carmen; Agirre, Zuriñe; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2017)
Mateo eta Alaitxo iratxo alagarria beti elkarrekin zeuden. Baina egun batean, Trapuzko Sorgin gaiztoak sorginkeria egin zuen bi lagunak bereizteko.
0-4 urte (urdina)
Alegría
Keywords: Iratxoak; Poza; Sorginak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak