Hitz atseginak - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Mendizabal Iturrioz, Leire ([Amorebieta-Etxano] :: Ibaizabal, 2018)
Hezikea onekoa eta adeitsua izaten ikasi egiten da! Liburu honetako protagonistak gainerako haurrekin modu egokian erlazionatzen dira.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Gizalegea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura