Hitz atseginak / [testua] Alice Le Henand ; [irudiak] Thierry Bedouet ; [itzultzailea, Leire Mendizabal (Saretik)] - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2018)
Hezikea onekoa eta adeitsua izaten ikasi egiten da! Liburu honetako protagonistak gainerako haurrekin modu egokian erlazionatzen dira.