Ikusezina / Laida Martínez Navarro - Martinez Navarro, Laida (Periskopioa (Giltza), 2018)
"Ismael Arana naiz, hamasei urte ditut, eta batzuetan ikusezina izan nahi nuke, airean desagertu ahal izateko". Beharbada, gehiegi dira halako esaldiak errepikatzen dituzten gazteak. Egoera horri aurre egin gabe jarraituko dugu? Beste aldera begiratuko dugu, gure kontua ez balitz bezala? Benetan? Arazo bat konpontzeko lehen urratsa arazo hori badugula onartzea omen da. Agian, arazo bat du gure belaunaldiak.