Gero arte! / [egilea eta irudigilea] Thierry Bedouet ; [itzultzailea, Leire Mendizabal] - Bedouet, Thierry (Handia naiz (Ibaizabal), 2017)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. Ez joan, amatxo! Beste besarkada bat nahi dut. Zurekin joan nahi dut, aitatxo. Aitarengandik eta amarengandik banatzen ere ikasi egiten da. Liburu honetako protagonistek gurasoei agur esaten ohitu behar dute eskolara joaten direnean.