Ondo lo egin! - Bedouet, Thierry; Mendizabal Iturrioz, Leire ([Euba-Amorebieta] : Ibaizabal, 2017)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. Aitatxo, ez dut lo egin nahi! Oso ilun dago. Amatxo, geratu nirekin. Lo egitea ikasi ere egiten den ohitura da. Liburu honetako protagonistek gauez bakarrik lo egitearen beldurra gainditu behar dute.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Loa; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura