Ernesto eta Zelestina, Simeon galdu da / Gabrielle Vincent ; [itzulpena, Eva Linazasoro] - Vincent, Gabrielle 1928-2000 (: Pamiela : Kalandraka, 2017)
Ernesto hartza eta Zelestina sagutxoaren gorabeherak jasotzen dituen bildumako ale berria da honakoa. Atsekabetuta dago Zelestina, Simeon bere panpin kuttuna galdu baitu. Ernestos, zorionez, irtenbide polita aurkituko dio arazoari, bai Zelestinarentzat, bai basoan bizi diren beste animalientzat. Horretarako daude benetako adiskideak!