Hezurraren kluba - Zironi, Giuseppe; Chiavini, Lorenzo; Turconi, Stefano; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2013)
Iritsi berria belar artean bidea urratuz zetorren, eta haren itxurak ikara sortu zidan. Ez zen bereziki luzea, ezta lodia ere, baina nagusi baten itxuran mugitzen zen. Begien parean bi zulo zituen paperezko poltsa baten atzean ezkutatzen zuen aurpegia...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura