Judy Moody etorkizun-igarle / Megan McDonald ; marrazkiak, Peter H. Reynolds ; itzulpena, Koldo Biguri eta Lurdes Auzmendi - McDonald, Megan (Judy Moody (Mezulari), 2008)
Judy Moody etengabe aldatzen da umorez. Eta orain umorearen eraztun bat dauka hori erakusteko! Gainera, eraztunak Super Botere Bereziak dauzka, eta Judyk horietaz baliatu nahi du etorkizuna igarotzeko. Klasean denek jakin nahi dute benetako botereak dituen ala ez. Judy Moody, edo, aurrerantzean, Madame Mren arabera, Zapotxo berriro agertuko da, 10 bat aterako du ortografia azterketan, eta Todd jaunak maitasunagatik dauzka betaurreko berriak. Gezurrezko igarlea ote da Madame M hori? Egiazko igarlea dela frogatu ahalko du?