Munduko puzkerrik handiena - Ordóñez, Rafael; du Faÿ, Laure; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2017)
Hipopotamoak, zebrak, gorilak, elefanteak eta askoz animalia gehiagok oso lehiaketa berezian parte hartuko dute... Nor izango ote da irabazlea?
5 urtetik aurrera (urdina)
El pedo más grande del mundo
Keywords: Ipuin eskatologikoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak