Munduko puzkerrik handiena / [testua] Rafael Ordóñez ; [marrazkiak] Laure du Faÿ ; [itzulpena, Aitor Arana] - Ordóñez, Rafael (Mezulari, 2017)
Hipopotamoak, zebrak, gorilak, elefanteak eta askoz animalia gehiagok oso lehiaketa berezian parte hartuko dute... Nor izango ote da irabazlea?