Pixontzian! / [testua] Alice Le Hénand ; [irudiak] Thierry Bedouet ; itzultzailea, Leire Mendizabal - Le Hénand, Alice (Handia naiz (Ibaizabal), 2018)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. - Tira, laztana, bainatzera! - Baina nik jolasean jarraitu nahi dut! - Uretan ere ederki pasatuko dugu Garbitzen ere ikasi egiten da. Liburu honetako protagonistek garbitzea zein garrantzitsua den ikasi behar dute.