Isiltasun-harrapariak - Bautista, Daniel; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Armiarma arazotan sartzeko ohitura txarra du. Ausartegia da eta, borroka baten ondoren, institututik kanporatu dute. Horregatik parkour izeneko kirol diziplinatsuan -beti orekan egoea ezinbestekoa den kirolean- babesa aurkituko du. Burugabekeria bat egingo du, eta horrek andre detektibe batekin lan egitera eramango du; hura garai batean neska bezain oldartsua izan zen. Haren ondoan, gezurrez eta itxurakeriaz betetako mundu batean korapilatuko da; sare sozialen alderdirik ilunena dagoen munduan, hain zuzen ere.
12 urtetik aurrera (horia)
Predadores de silencio
Keywords: Eskola-jazarpena; Sare sozialak Interneten; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak