Judy Moody medikua da! / Megan McDonald ; marrazkiak, Peter H. Reynolds ; itzulpena, Koldo Biguri eta Lurdes Auzmendi - McDonald, Megan (Judy Moody (Mezulari), 2008)
Azkenean izango du Judy Moodyk mediku bihurtzeko aukera! Todd jaunak giza gorputzari buruzko lan bat egitea proposatu du, beraz Judyk bere burua funtzionatzen jartzen du. Lanerako ideiak izan ditzaten, irakasleak ospitaleko larrialdiak bisitatzera daramatza, eta Judyk eta bere lagunek dena barrutik ikusi ahalko dute, beraien bihotza entzun, eta baita garuna X izpi bidez ikusi ere. Gauzak primeran doazela dirudi, klonazio esperimentu batek Judy egoera zail batean jarten duen arte. Oraindik besterik gertatu ahal zaio Judyri?