Koilarakada bete sekretu - Chapman, Linda; Hindley, Kate; Arana, Aitor ([Euba-Amorebieta] : Ibaizabal, 2017)
Hannah oso pozik dago bere lagunekin, batez ere Miarekin, biak gozogintzazale amorratuak direlako. Baina Miaren lotsak eta besteekin beti atsegina izan beharrak bi lagunek gaizki pasatzea ekarriko dute. Bestalde, Hannahk Georgeri erabaki garrantzitsua hartzen lagunduko dio.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Sugar and Spice
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura