Koilarakada bete sekretu / Linda Chapman ; marrazkiak, Kate Hindley ; [itzulpena, Aitor Arana] - Chapman, Linda (Lagunik onenen gozotegia (Ibaizabal), 2017)
Hannah oso pozik dago bere lagunekin, batez ere Miarekin, biak gozogintzazale amorratuak direlako. Baina Miaren lotsak eta besteekin beti atsegina izan beharrak bi lagunek gaizki pasatzea ekarriko dute. Bestalde, Hannahk Georgeri erabaki garrantzitsua hartzen lagunduko dio.