Urtebetetzea eta lehiaketa - Chapman, Linda; Hindley, Kate; Arana, Aitor ([Euba-Amorebieta] : Ibaizabal, 2018)
Zerbait benetan nahi baduzu, ez geratu lo. Ekin lanari berehala! Hori da Hannahk pentsatzen duena eta, beraz,'Gozogintzako junior nagusia'izeneko telebistako bere saio gogokoenean lehiakide bila dabiltzala ikustean, aukeratu dezaten prestatuko da eta, gainera, bere gurasoen bi ezagun maitemintzen laguntzeko denbora izango du. Txarrena da gauza garrantzitsu batzuk pixka bat baztertu dituela, lagunak, adibidez.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Sugar and Spice
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura