Samuel eta gau amaiezina - Granero, Nono; Atela, Aintzane; Farré, Lluís ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Mundu guztiak uste du eguzkia irteten denean abesten duela oilarrak. Baina, egiaz, alderantziz gertatzen da: oilarraren kukurrukua izaten da eguzkia esnatu eta mugiarazten duena. Horregatik, Nino Oilar eztarria gorri eta "ku" ere esan ezinik lotaratu zen gauean, Samuel kezkatu egin zen. Betirako iraungo ote zuen iluntasunak?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Loa -- Ipuinak-; Haur eta Gazteentzako Literatura