Martetarrak datoz! - Fernández Sifres, David; Arana, Aitor; Maier, Ximena ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Pantxok, Josezerrek eta Tebanek herriko bi emakmeri martetarren bisita izango dutela entzun diete. 8 urteko edozein umek dakien bezala, horrek esan nahi du inbaditu egingo dituztela. Herria eta mundua salbatzeko, lagunarteko ongietorria prestatzea erabaki dute, estralurtarrak lasaitzeko.
8 urtetik aurrera (gorria)
¡Que vienen los marcianos!
Keywords: Umorea; Bizia beste planeta batzuetan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak