Martetarrak datoz! / egilea, David Fernández Sifres ; itzultzailea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Ximena Maier - Fernández Sifres, David (Paper txoriak. Sail urdina (Ibaizabal), 2018)
Pantxok, Josezerrek eta Tebanek herriko bi emakmeri martetarren bisita izango dutela entzun diete. 8 urteko edozein umek dakien bezala, horrek esan nahi du inbaditu egingo dituztela. Herria eta mundua salbatzeko, lagunarteko ongietorria prestatzea erabaki dute, estralurtarrak lasaitzeko.