Gauza misteriotsua - Gough, Julian; Zelaieta, Edu; Field, Jim ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Hartz eta Untxi lagun bitxiak dira. Ez dirudi ezer dutenik berdin; ordea, biek ikusiko dute elkarrekin daudenean bizitzan hobeto moldatzen direla Gauza misteriotsu batek lur hartu du Hartz eta Untxi bainatzen ari ziren aintziran. Alaitu ala kezkatu beharko lukete? Hontz txiki samurra da ala munstro gosetia? Aurkitu ote du Untxik bereak baino ohitura okerragoak dituen izakirik? Untxik argi duela dirudi, baina bere bizitzako egunik onena txarrena bihurtzen denean Hartzen laguntza beharko du... Istorio dibertigarri honek laguntasunaz eta onarpenaz hitz egiten digu, bai eta ahabia-kakarekin lortu daitekeenaz ere.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura