Koala ahaltsua - Bright, Rachel; Field, Jim; Arana, Aitor ([Euba] : Ibaizabal, 2018)
Kevin koalak dena beti berdin egotea nahi du, guztiz berdin. Baina egun batean ustekabea izan eta Kevinek ikusiko du bizitza desberdina eta zoragarria izan daitekeela. Liburu hau aldaketengatik gehiegi arduratzen direnentzat egina da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Koalak; Gainditzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak