Koala ahaltsua / [testuarena] Rachel Bright ; [marrazkiena] Jim Field ; [itzulpena, Aitor Arana] - Bright, Rachel (: Ibaizabal, 2018)
Kevin koalak dena beti berdin egotea nahi du, guztiz berdin. Baina egun batean ustekabea izan eta Kevinek ikusiko du bizitza desberdina eta zoragarria izan daitekeela. Liburu hau aldaketengatik gehiegi arduratzen direnentzat egina da.