Desagerpen kasu bat oporretan - Baccalario, Pierdomenico; Gatti, Alessandro; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2012)
Annette eta Fabrice euren gurasoekin oporretan daude bainuetxe-hotel handi batean. Aspertzeko gogorik ez dutenez, hotela esploratu nahi izango dute eta... egonaldia zirraragarri bihurtuko da Pennec ospetsua -polizia-nobelak egiten dituen idazle bitxia- saunako lurrun artean desagertzen denean. Kasu horrek benetan neurtuko du Voltaire kaleko detektibeen ikertzaile-sen ona.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura