Desagerpen kasu bat oporretan / Pierdomenico Baccalario, Alessandro Gatti ; itzultzailea, Aitor Arana - Baccalario, Pierdomenico (Voltaire kaleko abenturak (Mezulari), 2012)
Annette eta Fabrice euren gurasoekin oporretan daude bainuetxe-hotel handi batean. Aspertzeko gogorik ez dutenez, hotela esploratu nahi izango dute eta... egonaldia zirraragarri bihurtuko da Pennec ospetsua -polizia-nobelak egiten dituen idazle bitxia- saunako lurrun artean desagertzen denean. Kasu horrek benetan neurtuko du Voltaire kaleko detektibeen ikertzaile-sen ona.