Bilbo, umeek jateko moduan - Hernando, Esmeralda; San Vicente, Ana; Orbe, Alex; Azpillaga Landa, Arantzazu ([Bilbo] : Mezulari, 2012)
Praktikatzeko eta gure Bilbo maiteko historiaren pixka bat ikasteko hogei sukaldeko errezeta. Pertsonaiak, monumentuak eta pasadizo-piloa gure hiribilduaren gainean kontatzen dizkiguten lekuak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Sukaldaritza -- Errezetak -- Haur eta gazteeentzako liburuak; Bilbo- -- Deskribapena- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak