Bilbo, umeek jateko moduan / Esmeralda Hernando, Ana Isabel San Vicente ; [marrazkiak, Alex Orbe ; itzultzailea, Arantzazu Azpillaga] - Hernando, Esmeralda (: Mezulari, 2012)
Praktikatzeko eta gure Bilbo maiteko historiaren pixka bat ikasteko hogei sukaldeko errezeta. Pertsonaiak, monumentuak eta pasadizo-piloa gure hiribilduaren gainean kontatzen dizkiguten lekuak.