Bengalako bitxia - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2015)
Bengalako perla zoragarria lapurtu dute Kali jainkosaren tenplutik, eta bitxi preziatuaren zaindaria desagertu egin da, antza. Mistery gazteak, maletak prest, Indiara doa lehen hegazkinera igoko dira.Han osaba Raymond bitxia zain dute, eta sugeak eta tigre basatiak topatuko dituzte...
10 urtetik aurrera (berdea)
La perla del Bengala
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura