Bengalako bitxia / Steve Stevenson ; marrazkigilea, Stefano Turconi ; itzultzailea, Aitor Arana - Stevenson, Steve (Agatha Mistery (Mezulari), 2015)
Bengalako perla zoragarria lapurtu dute Kali jainkosaren tenplutik, eta bitxi preziatuaren zaindaria desagertu egin da, antza. Mistery gazteak, maletak prest, Indiara doa lehen hegazkinera igoko dira.Han osaba Raymond bitxia zain dute, eta sugeak eta tigre basatiak topatuko dituzte...