Ondorengo mundua - Zironi, Giuseppe; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2015)
Bihotza taupaka bizi-bizi zebilkidan. ilea tentetu nuen handiagoa emateko eta izaki misteriotsuari agerian jartzeko agindu nion: arrastiriko argi gero eta ahulagotan, izakirik bitziena eta kirastuena ikusi nuen.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura