Ondorengo mundua / [testugilea, Giuseppe Zironi ; azala eta marrazkiak, Stefano Turconi ; itzulpena, Aitor Arana] - Zironi, Giuseppe (Milki (Mezulari), 2015)
Bihotza taupaka bizi-bizi zebilkidan. ilea tentetu nuen handiagoa emateko eta izaki misteriotsuari agerian jartzeko agindu nion: arrastiriko argi gero eta ahulagotan, izakirik bitziena eta kirastuena ikusi nuen.