Zu entzuteko gaude - Mendiguren Elizegi, Xabier (Donostia : Elkar, 2018)
Bere seme elbarria hartuta, garai baten bertan behera utzi zuen Jean-Marcengana joango da Irati, barruko harra isildu nahian.Edurnek bikotea eta lana galdu ditu eta mareak hondartzan utzitako enborrak erreskatatzen ditu eskultura bihurtzeko...
Izurdeak ; Neguko hondartza ; Zu entzuteko gaude
Keywords: Helduentzako Literatura