Zu entzuteko gaude / Xabier Mendiguren - Mendiguren Elizegi, Xabier (Literatura (Elkar), 2018)
Bere seme elbarria hartuta, garai baten bertan behera utzi zuen Jean-Marcengana joango da Irati, barruko harra isildu nahian.Edurnek bikotea eta lana galdu ditu eta mareak hondartzan utzitako enborrak erreskatatzen ditu eskultura bihurtzeko...