Errauts uhartea - Peduzzi, Elena; Arana, Aitor; Rhemrev, Edwin (Bilbao : Mezularia, 2016)
Oporrak igarotzen ari den herritxoan, Nicolasek Odette ezagutuko du. Neska abenturazalea da eta Errauts Uharteaz hitz egingo dio: ez dago kostatik urrun, baina madarikatuta omen dago. Kondaira baten arabera, uhartean altxor misteriotsua bat dago ezkutaturik, baina denek ondo dakite zer esaten den uharteaz:hartara joaten dena ez dela hartatik itzultzen. Hala ere, neska joan egingo da:bere laguna mamuz betetako leku beldurgarri hartar eramango du...
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Beldurra; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak